22 Mart 2023 Çarşamba 14:44
Orhaneli Belediye Başkanı Aykurt'a CHP'den tepki

Hiç kimsenin kralın soytarısı gibi davranarak yükselemeyeceğini, Orhaneli halkının gönlünde yer edebilmenin yolunun hizmetten geçtiğini hatırlatan Aslan, "14 Mayıs'ta yapılacak seçimde ak kara ortaya çıkacak. Ali Aykurt'un güvendiği dağlara şimdiden kar yağmaya başladı. O hakaretini kendisine o zaman hatırlatacağız. Hadsizliğin gereği yok. AKP iktidarı döneminde yapılmayan hizmetleri saymaya kalksak, saatlerimizi alır. Hem hizmet vermiyorlar hem de hizmet için yola çıkanları aşağılamaya kalkışıyorlar" diye konuştu. 
Cumhuriyet Halk Partisi Orhaneli İlçe Başkanı Yaşar Aslan sözlerini şöyle tamamladı:
"Dünya lideri dedikleri kişi Habur'daki çadır tiyatrosunu kuran kişi değil mi? Unuttuk mu çadır mahkemelerini? Dünya lideri dedikleri kişi askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde ABD'ye nota verilmesini isteyenlere 'Müzik notası mı vereceğiz?' cevabını veren kişi değil mi? Dünya lideri görmek isteyen varsa, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun icraatlarına bakınca, gerçek lider nasıl olur, göreceklerdir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.