09 Şubat 2023 Perşembe 17:26
İstanbul'a ulaşım onlara ücretsiz

Bursalıların İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarına kesintisiz ulaşımını sağlayan Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi Burulaş, deprem nedeniyle önemli bir sosyal sorumluluğa imza attı. Deprem bölgesindeki çalışmalarda görev alacak gönüllüler ile resmi görevliler, Bursa’dan İstanbul’daki havaalanlarına ücretsiz taşınacak. Bunun yanında bölgede görev yapıp Bursa’ya dönmek isteyenler de yine bu ücretsiz ulaşım imkanından yararlanabilecek.

Ancak deprem bölgesinde karmaşıklığa yol açılmaması amacıyla BBBUS’un ücretsiz ulaşım imkanından yararlanmak isteyenlerde ‘AFAD’ın akreditasyon belgesi’ aranacak. AFAD’dan akreditasyonu olmayan vatandaşlar, ücretsiz ulaşım imkanından yararlanamayacak.

Son Güncelleme: 09.02.2023 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.