16 Nisan 2023 Pazar 18:48
Karacabey’de Ramazan etkinlikleri büyük beğeni topladı

Karacabey Belediyesi tarafından, çocuklar için gerçekleştirilen ve 1 hafta boyunca süren geleneksel Ramazan etkinlikleri sona erdi. Her akşam çocuklar için şarkılar, tiyatro ve kukla gösterileri, jonglör ve illüzyon gösterileri ile çeşitli tiyatro oyunlarının yanı sıra yiyecek ikramları sunuldu. Düzenlenen etkinliklerde, usta sanatçı Aytek Önal da gerçekleştirdiği Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu ile büyük ilgi gördü.
Ramazan etkinliklerine olan ilginin kendilerini çok sevindirdiğini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Çocuklarımıza Ramazan’ın ruhunu doyasıya yaşatmak ve bu ayı daha da sevdirmek adına gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, onların yüzlerinde hoş bir tebessüm bıraktı. İçerisinde geleneksel Türk tiyatrosunun unutulmaz karakterleri ve hikayelerinin yer aldığı etkinliklerde, usta isimleri Karacabeylilerle buluşturduk. Ailelerimizin ve çocuklarımızın etkinliklere gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu aktiviteleri düzenlemeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.